Wat voor acts zou je allemaal kunnen boeken voor je evenement? Als je nog nooit iets georganiseerd hebt, is het lastig om met iets leuks op de proppen te komen. Gelukkig weet Evenses wel raad met jouw evenement of feest. Er zijn bij dat entertainmentbureau zeer uiteenlopende acts te boeken, dus voor elk wat wils. Je kunt voor een complete show gaan, met dansacts en acrobaten, maar ook voor een typetje dat de avond opleukt.

Een boerin op je feest

Geef je een feest met Boer Zoekt Vrouw-een extra dimensie door een echte boerin langs te laten komen. Althans, ze lijkt echt, want ze kan heel goed typetjes wegzetten. Haar platte Veluwse accent is niet van echt te onderscheiden. Met zo iemand heb je snel de lachers op je hand. Ook andere typetjes zijn in te huren, zoals een serveerster of een ware diva. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een goochelaar of een sneltekenaar.

 

Voor als je zelf niet zo mondig bent

Ben je directeur van een groot bedrijf maar zit je er niet op te wachten op het overnamefeest steeds weer de microfoon te moeten pakken, al is het alleen maar omdat je jezelf dan teveel in moet houden wat betreft de drank, dan bestaat er de mogelijkheid een presentator in te huren. Aan jou dan enkel nog het welkomstwoord en je kunt meteen los..