Brownies per post voor zakelijke gevallen

brownies per post

Het concept brownies per post is een concept dat velen niet kennen, toch is het iets wat erg leuk kan zijn. Wanneer mensen in je omgeving jarig zijn is het vinden van een cadeau voor velen een lastige opgave. Wanneer dit het geval is kan je ervoor kiezen om een lekker doosje brownies te laten bezorgen met allerlei verschillende smaken. Dit concept hoeft natuurlijk niet alleen voor persoonlijk gebruik gebruikt te worden, het wordt ook gebruikt voor zakelijk gebruik. 

Welke gevallen?

Wanneer je van plan bent om brownies per post te laten bezorgen, kan je dit doen voor iemand die jarig is bijvoorbeeld. Maar toch wordt het ook gedaan voor andere gevallen, zoals voor het personeel. Je kan een doosje brownies afleveren voor het personeel wanneer een zware hardwerkende periode over is bijvoorbeeld, of wanneer de kerstdagen naderen. In de pakketten kan je allerlei verschillende smaken brownie toevoegen tot in een pakket. Welk formaat de brownies hebben kan je ook zelf kiezen, zo kan je meerdere smaken toevoegen wanneer je dat zou willen.

brownies per post

Welke smaken?

De smaken van de brownie is natuurlijk een belangrijk onderdeel van het hele concept, dat maakt het ook leuk om verschillende smaken te combineren. Als je brownies per post gaat bestellen of cadeau wilt doen heb je keus uit allerlei verschillende smaken die door de brownie verwerkt zitten, smaken zoals:

  • Karamel zeezout
  • Kokos en framboos
  • Matcha groene thee
  • Met oreo stukjes

Dit zijn een aantal smaken brownie die je kan verkrijgen, vaak wordt er gekozen voor kleine blokjes zodat je verschillende smaken kan combineren. Een box met mini’s is een populaire keus, hier zitten allerlei kleine blokjes brownie in één doos. Ook kan je ervoor kiezen om twee of vier verschillende stukken brownie te verkrijgen, dit kunnen dan verschillende smaken zijn.