De beste call of Duty modern warfare ps4 gameplay videos

Tips en tricks

De nieuwste editie van call of Duty modern warfare ps4 is een van de meest succesvolle onderdelen van de call of Duty franchise ooit. Het populaire schietspel doet een stap terug van de futuristische setting waar het zich op focuste met de games Black Ops 3, Advanced Warfare en andere. In plaats daarvan neemt Modern Warfare je terug naar het nu, waar je wel met moderne wapens en geavanceerde tech het strijdveld moet veroveren, maar de gameplay zo realistisch mogelijk wordt gemaakt.

Het realisme houdt niet op met hoe de game er uit ziet, maar ook de huidige ethische problemen in de wereld worden in het daglicht gezet. Zo speel je in de singleplayer campaign bijvoorbeeld de Britse en Amerikaanse coalitie, maar ook de vijandige Russen. Je bent ongetwijfeld nieuwsgierig geworden naar de nieuwe game en het is dan ook logisch dat je hier veel content van wilt zien. Daarom moet je voor de beste call of Duty modern warfare ps4 gameplay even een bezoekje brengen aan GameVideos.nl!

Call of duty

Warzone

De nieuwste call of Duty modern warfare heeft zoals vele andere call of Duty games voor zich verschillende gamemodes. Naast de standaard multiplayer en singleplayer campaign heb je nu natuurlijk ook de langverwachte Warzone.

Warzone is een battle-royale gamemode in het spel call of Duty zelf! De kwaliteit van deze gamemode is vergelijkbaar aan standalone spellen als Player Unknown’s Battlegrounds en H1Z1, met de heerlijke vertrouwde twist van Call of Duty. Hiermee wordt bedoeld dat Warzone gewoon de oude vertrouwde killstreaks bevat bijvoorbeeld. Scoor 3 kills en roep een persoonlijke UAV in voor jou en je squad, en als je 11 kills haalt in één match kun je zelfs een Attack Helicopter besturen!  Naast killstreaks heeft Warzone ook een unieke respawn feature. Als je dood gaat ben je niet direct uit het spel, maar eindig je in de ‘Gulag’ waar je een 1v1-gevecht moet voeren met een andere speler die is uitgeschakeld.

Modersn Warfare

Let’s play series

Is de nieuwe Warzone game mode niks voor jou? Houdt je ook niet zo van multiplayer? Dan is de campaign wat voor jou! Natuurlijk kan het zijn dat je niet zeker weet of je zo’n duur spel wilt kopen voor slechts 33% van het spel. Het is dan uiterst verstandig om even een let’s play series te kijken. Gelukkig is er een geweldige, Nederlandse call of Duty modern warfare ps4 let’s play te vinden op GameVideos.nl!