Hier kun je je relatiegeschenken laten bedrukken

Wil jij graag originele relatiegeschenken halen voor jouw vriend of vriendin, maar heb je geen idee wat? Dan hebben wij het perfecte idee voor je. Bij Lavista Relatiegeschenken kun je namelijk relatiegeschenken laten bedrukken. Dan heb jij een super origineel cadeau om jouw geliefde mee te verrassen, want iedereen mag weleens in het zonnetje gezet worden, toch? Hoe dat werkt? Dat leggen we je in dit artikel uit.

Zoek een product

Bij Lavista Relatiegeschenken zijn enorm veel relatiegeschenken. En het leuke is: deze kun je allemaal laten bedrukken. Op die manier heb jij de perfecte relatiegeschenken om klantcontact te onderhouden of je bedrijf te promoten. De eerste stap is natuurlijk om een leuk product uit te zoeken die je wilt laten bedrukken. Ga je bijvoorbeeld voor de bidons, de paraplu’s of toch de balpennen. De keuze is reuze in het aanbod relatiegeschenken. Heb je een leuk relatiegeschenk gevonden? Dan is het tijd om het aantal te kiezen. Dit kun je zelf intypen. Je kunt gaan voor vijftig relatiegeschenken, maar ook voor 2500 relatiegeschenken. Die keuze is helemaal aan jou.

Kleuren

Na het kiezen van je product kun je kiezen in welke kleur je het product wilt. Heb je een hippe kleur gekozen? Dan is het tijd om de kleuren voor de tekst op je relatiegeschenk te kiezen. Je kunt ervoor kiezen om maar één kleur te doen, maar je kunt ook voor vier kleuren gaan. Daarna kun je het logo uploaden voor op je relatiegeschenk en nog eventuele wensen en/of opmerkingen toevoegen. Heb je geen logo bij de hand? Dat is geen probleem. Deze kun je later ook nog uploaden. 

De keuze in de relatiegeschenken is dus enorm en ook voor het bedrukken zijn er veel opties. Ideaal! Weet jij al welke relatiegeschenken je wilt laten bedrukken?