Kunst brengt mensen samen

Kunst komt in vele vormen en soorten. Het eerste waar je misschien aan denkt, is een schilderij. Ons land kent vele wereldberoemde kunstenaars zoals Van Gogh en Johannes Vermeer. Beelden dragen een gevoel of boodschap over, die de kunstenaar overbrengt. Kunst kan jou in verbinding brengen met een diepere laag van jezelf, waar je alleen of met anderen van kunt genieten. Via www.artihove.nl kun je verschillende kunstwerken bekijken die jou kunnen raken. Naast schilderijen, zijn er ook verschillende beelden te verkrijgen die elke ruimte laten stralen. Met een beeld dat tot de verbeelding spreekt, kun je een inspirerende of liefdevolle boodschap uitstralen waar je aan herinnert blijft worden. Een prachtig kunstwerk staat niet alleen mooi in je woning, maar kan ook jouw tuin opfleuren.

Geef kunst als cadeau

Voor jouzelf, maar ook voor anderen is kunst een cadeau van onschatbare waarde. Laat jouw dierbare zich speciaal voelen door een uniek geschenk te geven wat een leven lang meegaat. Kies een bronzen beeld wat jullie relatie weergeeft en diegene in het zonnetje zet. Je kunt een kunstwerk bestellen van afscheid collega online met een paar klikken op de knop. Geef een subtiel koperen beeldje wat je collega gemakkelijk kan meenemen en een mooie plek kan geven. Koperen beelden online bestellen is zo gedaan en wordt gewoon bij jou thuisbezorgd. Ook voor een jubileum, verjaardag of bruiloft geschenk kun je terecht op www.artihove.nl. Voor iedere gelegenheid is er wel een passend kunstwerk te vinden. De ontvanger krijgt zo een geschenk wat erg persoonlijk is en wat gekoesterd zal worden.

Kunst met een functie

Kunstwerken hoeven niet alleen maar een esthetische functie te hebben. Ze kunnen ook een praktische functie vervullen. Zo zijn dagelijkse voorwerpen met een creatieve invalshoek ontworpen. Zo is een tafel geen normale tafel, maar een echte eyecatcher wat je eetkamer een stijlvolle uitstraling geeft. Ben je op zoek naar een nieuwe fruitschaal, maar wil je net even wat anders? Met een zilveren schaal met mensenvormpjes, straalt deze schaal een gevoel van saamhorigheid uit. Voor een mooie lamp kun je kiezen uit verschillende designs. Deze lampen werken ook met de lichtval, waardoor er creatieve effecten ontstaan die elke ruimte oplichten en verwarmen.

Laat je creativiteit de vrije loop

Met honderden verschillende kunstwerken, is er altijd wel iets naar jouw smaak te vinden. Wanneer je een sculptuur kopen wilt, selecteer je op verschillende groottes en budgetten. Wil je bijvoorbeeld een klein beeldje voor in de woonkamer, of een levensgroot sculptuur in de tuin? Wanneer je zelf een uniek idee hebt, kun je dit ook laten ontwerpen door een van de kunstenaars. Aangezien artihove met vele verschillende kunstenaars werkt, wordt de juiste persoon bij jouw verzoek gezocht. Zo wordt er dus de juiste match voor het juiste kunstwerk gekozen. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten om jouw unieke kunstwerk zelf te bedenken! Welk materiaal heeft jouw voorkeur? Je kunt uit brons, keramiek of zilveren sculpturen kiezen. Ook de grootte en het budget wordt besproken zodat je van tevoren duidelijke afspraken maakt. Zo kun je iets laten creëren waar jij en jouw familie voor langere tijd trotst op kunnen zijn.