Maak een cadeaulijstje online

verlanglijstje

Heb je een verjaardag of voor de kerstdagen, iedereen maakt dan een verlanglijstje om te proberen niet dezelfde cadeaus te krijgen. Helaas gebeurt het toch nog vaak dat je dezelfde cadeautjes krijgt, soms niet erg maar voor de gever is dit natuurlijk niet leuk. Je spreekt wel af om te melden wat je kiest, maar in de praktijk werkt dit niet echt. Je kunt hier voor eens en voor altijd een einde aan maken, gebruik de website wammes-gifts.nl en je maakt online je lijstje die je ook kunt delen met familie en vrienden. Je zit niet meer met dubbele cadeaus en het is eenvoudig bij te houden wie wat heeft gekocht.

verlanglijstje

Voordelen van een lijstje online maken

Bij een verlanglijstje online maken zijn er wel een aantal voordelen op te noemen, je kunt namelijk je lijstje persoonlijk maken door er een afbeelding aan toe te voegen. Op deze manier weet iedereen dat het jouw lijstje is, niet alleen op de computer maar ook je smartphone of tablet kun je het lijstje gebruiken.En het mooiste van alles is dat het helemaal gratis is en blijft in de toekomst. Geef aan wanneer je het lijstje maakt of het afstreepbaar moet zijn, nog eenvoudiger voor iedereen om af te strepen wanneer iemand iets heeft gekocht.

verlanglijstje

Eenvoudig delen van je lijstje

Heb je een verlanglijstje gemaakt dan kun je dit eenvoudig delen, via social media of zelfs whatsapp is het simpel te delen met familie en vrienden. Wil je geen dubbele cadeaus meer moet je zeker gebruik gaan maken van een lijstje die je online gebruikt. Heb je zoveel cadeaus of wil je meerdere lijstjes maken dan is dit ook goed mogelijk, je kunt zelfs naar een leuk presentje zoeken op de website. Op deze manier zit je nooit meer uren te denken wat je zou willen hebben.