Mooi cadeau: luxe pen met naam

Een luxe pen of vulpen is een mooi cadeau. Het geschenk wordt nog specialer als je de pen laat graveren. Zo’n gegraveerde pen in een geschenkdoosje is heel geschikt om te geven bij een diploma-uitreiking, een jubilea of een afscheid. Ook getuigen van een bruiloft krijgen vaak een mooie pen als aandenken overhandigd.

Een pen laten graveren is dus een goed idee voor een fijne verrassing. Je kunt er een naam in laten zetten, alleen de initialen of een datum. Een pen met inscriptie is een ideaal cadeau om iemand blij te maken.

Pen met naam

Je kunt voor een pen met naam kiezen voor een mooie vulpen, balpen, vulpotlood, rollerball pen of fineliner. De pen kan gratis worden gegraveerd tot maximaal twee regels met 25 tekens per regel per pen. Bestel je een pennenset, dan worden beide pennen gegraveerd. De teksten worden altijd gecentreerd.

Parkerpen

Het bekendste merk vulpen is ongetwijfeld Parker. De kwaliteit is goed, de betrouwbaarheid ook en een Parker pen is betaalbaar. Je hebt al een Parker met gravering voor 11,95 euro. Het assortiment in Parker pennen is groot. Je vindt dus altijd een goede pen voor jezelf of een ander.

Eén van de meest populaire Parker vulpennen is de Duofold. De pennenfabrikant produceert deze vulpen al honderd jaar. Het is dus een echte klassieker te noemen. Een Parker pen bestellen, betekent dan ook dat je garantie hebt op optimaal schrijfgenot. Een Parker pen met gravering heeft net dat beetje extra. Een leuke set van Parker is de Parker Jotter Waterloo Blue CT set. Deze set bestaat uit een balpen, vulpotlood en een notebook en wordt geleverd in een geschenkdoos. Graveren is gratis.

Cross pen

Luxe vul- en balpennen vind je ook bij het Amerikaanse merk Cross. Bij de vervaardiging wordt gebruik gemaakt van exclusieve materialen. Op het verfijnde mechaniek zit een levenslange garantie. Dat is wat Cross pennen (www.pengraveren.nl) dan ook bijzonder maakt. Je bent verzekerd van een leven lang schrijven zonder zorgen. Paradepaardje van dit merk is de Classic Century. De body van de balpen of het vulpotlood is gelamineerd met 10- of 14-karaats goud. Een juweeltje. Ook een Cross pen kun je natuurlijk gratis laten graveren. Op pennen uit de Cross Classic Century collectie kan slechts één regel worden gegraveerd.

Montblanc

Een exclusief pennenmerk is ook Montblanc uit Duitsland. De pennen van dit merk zijn elegant en hebben stijl door hun bijzondere materialen. De productie is veelal handwerk. Het logo van Montblanc is een wit sterretje, een sneeuwkristal. Dit verwijst naar de Montblanc, de hoogste berg van de Alpen. Hét topmodel van Montblanc is de Meisterstück vulpen. Met een Monte blanc pen kies je voor één van de beste pennen ter wereld. Je maakt de pen nog persoonlijker met een gravering. De tekst kan ook worden gegraveerd op een plaquette in de pennendoos.