Muurstickers bestellen

muurstickers

Sinds ik de website van Plakhetzelf.nl heb ontdekt ben ik aan het bestellen geslagen van zeer mooie muurstickers. Wat een zeer leuke site om hier stickers te bestellen. Deze kan je in de slaapkamer, maar ook in de woonkamer en ga zo maar even door, plakken. Diverse voorbeelden staan op deze site. Hier kan je een keuze uit maken om te bestellen, maar je kan ook zelf aan de slag om een mooi model te ontwerpen. Er is hier heel veel keuze te vinden en makkelijk om een bestelling te plaatsen.

Geef muurstickers cadeau

Het leuke aan de site van Plakhetzelf.nl is dat er zoveel keuze is, daar moet je echt de tijd voor nemen om het te gaan bekijken. Tijdens één van mij n zoektochten door dit geweldige assortiment kwam ik op een pagina terecht met leuke meetlinten. Deze kan je aan de muur hangen en zo zien hoe snel jouw kindje aan het groeien is. Dit bracht mij meteen op een idee om aan mijn vriendin te geven zodra zij is bevallen.

Een ander cadeau zal ik niet weten en deze meetlat lijkt mij echt een leuke gift. Bovendien kan ik deze zelf helemaal op pimpen en dat maakt het juist zo leuk. De naam van de baby, de geboortedatum en de lengte en gewicht, het kan allemaal op deze meetlat gezet worden. Echt een leuk cadeau idee en nog leuker om te maken.