Puzzel online bestellen?

Op zoek naar een origineel cadeau of wil je voor jezelf een puzzel online bestellen via www.legpuzzels.nl Het maakt niet uit voor wie jij een uitdagende puzzel zoekt, voor iedereen is er wel een perfecte puzzel te vinden. De variatie in hoeveelheid stukjes, thema’s en afbeeldingen is enorm. Maak maar vast plek vrij op je tafel of op de vloer, want binnenkort ga jij aan de slag met jou eigen unieke puzzel. Gaf je de puzzel cadeau aan een ander? Ach, bestel er gewoon ook eentje bij voor jezelf, want puzzelen is leuk voor iedereen!

Disney puzzel kopen

Bambi, Assepoester, Dombo, Elsa en Belle, allemaal bekende Disney figuren en allemaal verkrijgbaar op een mooie plaat om te puzzelen. Van elke Disneyfilm is wel een legpuzzels verkrijgbaar. De Lion King, Frozen, Peter Pan of Jungle Book, voor iedereen is er een puzzel naar wens. Er is een ding dat alle Disney puzzels met elkaar gemeen hebben: de plaat is sprookjesachtig mooi. Disney puzzels zijn niet alleen verkrijgbaar voor jonge kinderen. Ook als je een puzzel 1000 stukjes Disney wilt, heb je ruime keuze.

Jan van Haasteren puzzel kopen

Wie kent ze niet de beroemde puzzels van Jan van Haasteren. Het zijn misschien wel de populairste puzzels in Nederland. En dat is niet voor niks. Deze legpuzzels van het merk Jumbo met zoekplaten met mensen boordevol geheimpjes en grapjes zijn hilarisch en bovendien erg leuk om in elkaar te puzzelen. Als je bezig bent met een dergelijke puzzel voelt dit als een grote ontdekkingstocht vol humor. Jan van haasteren puzzels van Legpuzzels zijn verkrijgbaar voor jong en oud, van 150 tot 3000 stukjes. Voor wie er geen genoeg van kan krijgen, zijn er ook nog de Jan van Haasteren puzzels 3 in 1 met drie puzzels in één doos

Beroemde kunstwerken puzzelen

Ben je op zoek naar een puzzel met een prachtige, artistieke plaat? Zoek dan eens op een heye puzzel. Hier zie je alle puzzels van het merk Heye, een Duitse fabrikant, die met beroemde kunstenaars en artiesten samenwerkt. Zo heeft het merk puzzels met kleurrijke, sprookjesachtige katten, van kunstenares Rosina Wachtmeister en van personages die door de populaire artieste Mélanie Delon zijn bedacht. En wat dacht je van een legpuzzel met een cartoonafbeelding van Marino Degano of een landschapspuzzel van Alexander von Humboldt?

Speciale puzzels

Op zoek naar iets speciaals, een puzzel met net een beetje extra uitdaging? Dan is een puzzel van Wasgij misschien iets voor jou. Bij deze uitdagende puzzel is de afbeelding op de doos niet gelijk aan de plaat die je moet puzzelen. Ook een Escape Puzzel geeft uitdaging. Bij deze puzzel van het merk Ravensburger ben je na het puzzelen nog niet klaar. Je gaat dan aan de slag met een breinbreker. En ken je de Impossible puzzels al? Deze puzzels lijken onmogelijk om te maken doordat er veel van hetzelfde op de plaat staat afgebeeld. Lukt het jou om ze toch in elkaar te leggen? Als je graag op zoek gaat naar verschillen, dan is de puzzelvariant Find the Differences misschien iets voor jou. Na het leggen van de puzzel ben je nog niet klaar. Je kunt dan nog op zoek gaan naar de verschillen tussen de plaat en de door jou gelegde puzzel. Andere speciale puzzels zijn 3D puzzels, puzzelballen en inkleurpuzzels.