Rijbewijs in Arnhem cadeau voor mijn verjaardag

Auto rijden

Ik wil al een hele tijd mijn rijbewijs in Arnhem halen. Daar ben ik dus ook al druk voor aan het sparen. Het is echter een flinke uitgave dus het schiet nog niet zo heel erg op. Groot was dan ook mijn verbazing toen op mijn verjaardag ineens de deurbel ging en er een lesauto van Wesseldijk voor de deur stond.

Rijbewijs in Arnhem

Rijbewijs in Arnhem halen: proefles op mijn verjaardag

Mijn ouders hadden besloten dat ik mijn rijbewijs in Arnhem kon halen. Het verschil tussen wat nodig was om dit te halen en wat ik zelf al had gespaard zouden zij betalen. Wesseldijk is een grote en professionele rijschool die niet de allerduurste is. Tijdens de proefles die ik op mijn verjaardag volgde werd mijn niveau ingeschat zodat ik goed advies kreeg over het aantal lessen dat ik nodig zou hebben om mijn rijbewijs in Arnhem te halen. Bovendien gaf de proefles mij de mogelijkheid om kennis te maken met de instructeur en de lesauto. Ook niet onbelangrijk trouwens, want je zit toch een uur in de week opgesloten in een auto met je instructeur dus dat is dan wel fijn als het een beetje klikt.

Rijles

Zelf auto rijden tijdens de proefles

Ik vond de rijles echt heel cool. De basistechnieken van het autorijden werden uitgelegd en ik mocht zelf al sturen, gas geven en remmen. Ik vond het echt ontzettend leuk. Mijn ouders ben ik erg dankbaar voor deze mogelijkheid want ik heb nu een stuk sneller mijn rijbewijs dan wanneer ik alles zelf zou moeten betalen. Mijn volgende spaardoel wordt een eigen auto. Of mijn motorrijbewijs. Dat laatste kan trouwens ook bij Verkeersschool Wesseldijk. Eigenlijk kun je hier voor elk type rijbewijs wel terecht. Ook voor beroepsrijopleidingen zoals heftruck, buschauffeur of vrachtwagenchauffeur.